Upptäck Emaldo

Det mest innovativa energisystemet för hem idag!

Allt integrerat i en utbyggbar enhet.

Emaldo Power Core är en komplett lösning för strömhantering i hemmet, utrustad med specialdesignade högpresterande växelriktare, utbyggbara batteriboxar, Bluetooth®- och Wi-Fi-anslutning samt en typ 2-laddare för elbilar, allt i en stilren enhet.

Denna allt-i-ett-lösning gör att du slipper installera flera separata komponenter, vilket sparar utrymme och resulterar i den snabbaste installationstiden på marknaden.

Med 3,1 kWh batteriboxar kan du enkelt öka batterikapaciteten på en enda Emaldo Power Core för att möta nästan alla energibehov, och för ännu större behov kan systemet parallellkopplas för att nå upp till imponerande 86 kWh.

Fungerar för dig, genom att förstå dina behov.

Energenie® AI-motorn lär sig stegvis hur ditt hushåll använder el och anpassar därefter hanteringen av din energiförsörjning.

Genom att förutse ditt elbehov vid olika tidpunkter, som dagligen, veckovis eller årsvis, kan systemet effektivisera din energianvändning, sänka dina elkostnader och maximera nyttan av din egenproducerade solenergi.

I många fall kan Energenie® AI halvera dina kostnader för att köpa el från nätet.

Upptäck de enklare batterierna

För dig som vill investera i ett ett enklare batteri så har vi självklart något för dig!
Upptäck batteri från Sungrow och Growatt, båda är kompatibla till Checkwatt.

SUNGROW
Sungrow är en världsledande leverantör av förnybar energiteknik och erbjuder ett brett utbud av batterilagringslösningar över hela världen. Deras produkter sträcker sig från små heminstallationer till storskaliga kommersiella projekt. Genom kontinuerlig forskning och utveckling håller Sungrow sig i framkant när det gäller batterilagringsteknik, samtidigt som de prioriterar hållbarhet i sina energilösningar. Med fokus på kundservice och teknisk support är Sungrow en pålitlig partner för dem som strävar efter att integrera förnybar energi i sina liv och verksamheter.
GROWATT
Growatt erbjuder enkla och pålitliga batterilagringslösningar för förnybar energi. Deras batterier är utformade för att vara effektiva och skalbara, vilket gör dem lämpliga för både hemmabruk och kommersiella applikationer. Growatts enkla batterier är en del av deras breda sortiment av solenergilösningar och bidrar till att maximera självförsörjningen av energi och minska beroendet av konventionella energikällor.
Rulla till toppen